Fabhub este primul co-work cultural din Cluj-Napoca deschis sub umbrela Fabricii de Pensule. Suntem un hub de lucru și generare de proiecte inovative, dezvoltate de o comunitate de artiști, dar și creativi din domenii industriilor culturale conexe care activează orașul prin ideile lor experimentale dincolo de spațiul fizic al Fabricii de Pensule.

Ne adresăm tinerilor creativi, animați de dorința de a inova și de a explora prin proiectele lor spațiul public și posibilitățile lui de reinventare, fie ei artiști, designeri, ilustratori, arhitecți, creative thinkers, makers, etc.

Avem 20 de locuri în co-working-ul nostru, bucătărie, cafea bună, prize, și wifi nelimitat. Și o bibliotecă cu sute de publicații din sfera artelor și sectorului cultural. Pe lângă spațiul comun, mai punem la bătaie și două birouri pentru care vom organiza rezidențe la fiecare trei luni. Astfel, dacă pregătești un proiect sau o intervenție și ai nevoie de un birou numai al tău, poți aplica la rezidență, beneficiind de un birou cu rafturi, printer și colegi minunați de la Fabrică.

Și încă nu ți-am spus tot. Accesul la co-work-ul nostru este gratuit. Da da. Gratuit. Moka. Desigur, ne bucurăm dacă contribui la cutiuța de donații pentru cafea, dar restul (spațiul, căldura, internetul) sunt toate gratis. Nu trebuie decât să vii cu ideile tale. De restul ne ocupăm noi. Așa e la Fabhub.